GitaarTrainer begeleiding
arrow_drop_up arrow_drop_down

Je staat er niet alleen voor

Straatmuzikante is muziek aan het maken | Gitaarles online

In de GitaarTrainer community ontmoet je vele anderen. Gitaristen die net als jou net zijn begonnen of al langere tijd ervaring hebben. En juist die ervaring kan nu gedeeld worden in een besloten community, alleen maar toegankelijk voor leden. Ben je PREMIUM-lid dan heb je toegang tot alle mogelijkheden die GitaarTrainer je te bieden heeft. Heb je een vraag? Stel die dan in het forum. Wil je iets laten zien? Zet het op het pinboard! Samen delen we dezelfde passie. Dat maakt het zo leuk.


Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ontdek je muzikale talenten. Of je nu als doel hebt om op te treden in een club of op het verjaardagfeestje van je tante. Ontmoet al die andere gitaristen en ervaar hoe het voelt om écht te musiceren.

Ontdek het gemak van online les volgen

Online gitaarles heeft de toekomst

In de afgelopen 25 jaar hebben er veel veranderingen plaatsgevonden op het gebied van gitaarles geven. De tijd dat je elke week een halfuur les krijgt van een privéleraar is niet meer hoe het voor velen werkt.


Zo is er dankzij internet ontzettend veel informatie te vinden wat voorheen niet voorhanden was. Denk onder andere aan: akkoordenschema's, songteksten, toonladders, lesvideo's en nog heel veel meer. 


Door deze overload aan informatie kun je nog wel eens door de bomen het bos niet meer zien. Een goede begeleiding die je op weg helpt middels een 'stap-voor-stap' lesmethode is cruciaal. Alleen zo word je die gitarist waarvan je altijd al heb gedroomd.


GitaarTrainer werkt volgens een stappenplan dat is samengesteld na 10 jaar ervaring in het lesgeven. In de lessen ontvang je precies dezelfde Tips & Tricks die ik tijdens mijn privélessen gebruik. Zo maak je optimaal gebruik van het internet en krijg je toch nog de juiste benodigde lessen. 


Nog meer online voordelen

Je kunt ten allen tijde, vanuit elke plek de lessen bekijken of terugkijken.

Alle informatie die je nodig hebt, al het lesmateriaal, akkoorden, blogs, video's enz. zijn terug te vinden op 1 plek.

In de GitaarTrainer Community word je omgeven door  andere gitaristen. Die net als jij net begonnen zijn of meer ervaring hebben en daarmee jou op weg kunnen helpen.

De maandelijkse abonnementskosten zijn een stuk goedkoper dan je zou betalen bij privélesen.

Je hoeft niet meer door de regen te fietsen naar je wekelijkse gitaarles ;-)

Profiteer van een maand GRATIS lang proeflessen

De eerste maand is GRATIS | Gitaarles online

GRATIS

Premium - eerste maand gratis

GRATIS

Standaard - eerste maand gratis

GRATIS

Basic - eerste maand gratis

Stap-voor-stap gitaarles | Gitaarles online

De eerste maand GRATIS

Stap-voor-stap gitaarles

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ga je eindelijk die drempel over? Wat houdt je nu nog tegen? Meld je nu aan, doe mee en ontdek je talent.

  • Wij gebruiken cookies