GitaarTrainer gitaarles
arrow_drop_up arrow_drop_down

E-learning volgens het boekje

Straatmuzikant op z'n gitaar | Gitaarles online

De lesmethode

De lesvideo's van GitaarTrainer zijn in te delen in verschillende categorieën: van beginners tot en met gevorderden. Binnen deze categorieën zijn diverse trainingen beschikbaar. Om te beginnen voor de 'Beginners'. In de komende maanden zal de rest van de categorieën vol komen te staan met diverse lessen.


De trainingen worden opgesplitst in modules. Hierin krijg je een video te zien, tekst en uitleg en opdrachten die je moet uitvoeren. De lessen zijn prima te volgen. Tijdens de video's worden er gebruikt maken van overzichtelijke schema's om het je nog makkelijker te maken. De lessen volg je per blok waarin je teven je voortgang kunt bijhouden.

Wil je meer weten?

Nog meer redenen om voor GitaarTrainer te kiezen

Missie

Lees meer over de missie van GitaarTrainer. Zodat ook jij deel kunt nemen aan onze gezamenlijke missie: "Make Music!"

Begeleiding

Ook al zijn de gitaarlessen online, je staat er natuurlijk niet alleen voor! Hulp is binnen handbereik. Vind hier alles terug wat je wilt weten.

Community

Een online community van gitaristen. Voor beginnende maar ook voor gevorderde gitaristen. Dit alles in een besloten omgeving.

Hoofdtelefoon en gitaarakkoorden  | Gitaarles online

Ontvang de eerste maand GRATIS!

Word nu lid en ontvang de eerste maand GRATIS! Daarna volg je tegen een betaalbaar tarief per maand de lessen en zit je helemaal nergens aan vast. Ideaal om even uit te proberen of de gitaar het juiste instrument voor je is.
De állerleukste gitaar community | Gitaarles online

De eerste maand GRATIS

De állerleukste gitaar community

Ontdek zelf alle voordelen van het nemen van online gitaarles.

  • Wij gebruiken cookies